Våra Produkter

Serla toalettpapper

Serla Miljöval Maximeter är ett svenskt 2-lagers toalettpapper som är 42,8 meter långt och en bal innehåller 6 st 4-pack.

Lambi toalettpapper

Lambi extra long toalettpapper är ett 3-lagers mjukt toalettpapper i nyfiber, tillverkat i Sverige. En bal innehåller 6 st 4-pack och varje rulle är 30 meter lång.

Tork toalettpapper

Tork Advanced är ett 2-lagers vitt svensktillverkat toalettpapper av returblandfiber med hela 68,3 meter per rulle. En bal innehåller 6 st 4-pack. Kompakta rullar – Mer för dig, bättre för miljön!

Serla hushållspapper

Serla Miljöval Maximeter är ett svenskt 2-lagers kompakt hushållspapper som är 29 meter långt och en bal innehåller 6 st 2-pack.

Lambi hushållspapper

Lambi extra long hushållspapper är ett 3-lagers mjukt hushållspapper i nyfiber, tillverkat i Sverige. En bal innehåller 6 st 2-pack och varje rulle är 19,5 meter lång.

Tork hushållspapper

Tork köksrulle plus är ett 2-lagers vitt svensktillverkat hushållspapper av returblandfiber med 38,6 meter per rulle. En bal innehåller 7 st 2-pack. Kompakta rullar – Mer för dig, bättre för miljön!

Lambi hushållspapper

Tork hushållspapper

Pris till kund: 200 kr/bal

Pris till kund: 200 kr/bal

Pris till kund: 210 kr/bal

Pris till kund: 210 kr/bal

70 kronor förtjänst

70 kronor i förtjänst

70 kronor i förtjänst

Hållbarhet

När du väljer att handla av oss gör du ett aktivt miljöval. För oss på Föreningsbalen innebär det att våra produkter ska påverka miljön så lite som möjligt. Alla våra produkter är därför miljömärkta och tillverkade i Sverige.

• Lokalt
  • Färre transporter