Våra Produkter

Lambi kalky
Tork logo kalk
Lambi

Lambi toalettpapper är ett 3-lagers mjukt toalettpapper i nyfiber, tillverkat i Sverige. En bal innehåller 5 st 8-pack och varje rulle är 21 meter lång.

Pris till kund: 220 kr/bal

Minst 60 kronor förtjänst

Lambi hushållspapper är ett 3-lagers mjukt hushållspapper i nyfiber, tillverkat i Sverige. En bal innehåller 5 st 4-pack och varje rulle är 13 meter lång.

Pris till kund: 220 kr/bal

Pris till kund: 190 kr/bal

serla-logo

Serla Miljöval Maximeter är ett svenskt 3-lagers toalettpapper som är 42,8 meter långt och en bal innehåller 6 st 4-pack.

Pris till kund: 200 kr/bal

Minst 60 kronor förtjänst

serlahushåll 2

Serla Miljöval Maximeter är ett svenskt 3-lagers kompakt hushållspapper som är 20 meter långt och en bal innehåller 6 st 2-pack.

Pris till kund: 200 kr/bal

Pris till kund: 180 kr/bal

Tork_logo

Tork Advanced är ett 2-lagers vitt svensktillverkat toalettpapper av returblandfiber med hela 68,3 meter per rulle. En bal innehåller 6 st 4-pack. Kompakta rullar – Mer för dig, bättre för miljön!

Minst 70 kronor förtjänst

Tork köksrulle plus är ett 2-lagers vitt svensktllverkat hushållspapper av returblandfiber med 38,6 meter per rulle. En bal innehåller 7 st 2-pack. Kompakta rullar – Mer för dig, bättre för miljön!

Minst 70 kronor i förtjänst

Minst 70 kronor i förtjänst

Hållbarhet

När du väljer att handla av oss gör du ett aktivt miljöval. För oss på Föreningsbalen innebär det att våra produkter ska påverka miljön så lite som möjligt. Alla våra produkter är därför miljömärkta och tillverkade i Sverige.

• Lokalt
  • Färre transporter